2021-2022 Öğretim Dönemi'nde Staj Yapacak Öğrencilerin Dikkatine!!

2021 – 2022 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Döneminde Staj yapacak olan öğrencilerin dikkatine;

->
Staj yapılacak firma tarafından imzalanarak veya kaşelenerek onaylanmış “Firma Onayı” belgesi ile SGK’dan (e–devletten) alınacak “Sağlık Yardımı Beyanı (Müstehaklık Belgesi)” formlarının en geç 07.06.2022 Salı günü mesai bitimine kadar Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölüm Sekreterliği'ne iletilmesi gerekmektedir.
-> Tüm Yaz Stajları 20 (yirmi) iş günüdür. Bayram ve resmi tatiller staj gününden sayılmayacaktır.
-> Bir yaz döneminde iki staj yapacak olan öğrenciler, her staj için ayrı ayrı belgelerini teslim etmek zorundadır.
-> Diğer staj ile ilgili detaylı bilgilere ulaşmak için tıklayınız...
-> Yaz dönemi stajları hakkında soru ve danışma için Doç. Dr. Mahmut Tenruh veya Araş. Gör. Ali Can Erüst ile mail yoluyla iletişime geçebilirsiniz.

Son Güncelleme Tarihi : 20.05.2022 11:14 Okunma Sayısı : 888