Fen Bilimleri XII. Araştırma Sempozyumu / Lisansüstü Öğrencilerin Dikkatine

     Fen Bilimleri Enstitüsü tarafından periyodik olarak düzenlenen Fen Bilimleri XII. Araştırma Sempozyumunun içinde bulunduğumuz pandemi sürecinin devam etmesi nedeniyle, online çevrimiçi uygulamalar kullanılarak 28 Mayıs 2021 Cuma günü 10:00-17:00 saatleri arasında yapılması planlanmıştır. SKV Sözlü Sunum Ödülleri bu sempozyumda verilecektir.

     Sözlü sunum olarak (5 dakika sunum +5 dakika soru-cevap) gerçekleştirilecek online sempozyuma katılacak Anabilim Dalınız lisansüstü öğrencilerinizin sunum özetlerini 07 Mayıs 2021 tarihi mesai bitimine kadar sempozyum-fen@mu.edu.tr adresine göndermeleri, 5 dakikayı geçmeyecek  (8-10 slayt) sözlü sunumlarını profesyonel formatta ve MP4 video formatında kayıt edip (gerçek konferansta sunum yapar gibi, sunum yapanın vücut dili ve yüzü kayıtta görünecek şekilde, örnekleri Enstitü web sayfasında verilmiş veya UZEM elektronik sınıflarında kayıt edilmiş sunumlar) 17 Mayıs 2021 tarihi mesai saati bitimine kadar sempozyum-fen@mu.edu.tr adresine WeTransfer uygulaması ile göndermeleri gerekmektedir. Formata uygun olmayan (sunucunun görüntüsü olmayan, ses kaydı duyulmayan, zamanı aşan vb.) sunumlar değerlendirmeye alınmayacaktır.

     Sempozyum formatı ayrıca Enstitümüz web sayfasında ilan edilecek ve sunum yapacak öğrencilerimiz ve öğretim üyelerimize duyurulacaktır.

Son Güncelleme Tarihi : 26.04.2021 13:26 Okunma Sayısı : 751

Son Duyurular