Ara Dönemde Staj Yapacak Öğrenciler Hakkında!!!

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında meslek stajlarının yapılış yöntemleri belirlenmiştir.

Güz döneminde staj yaparak mezun olacak olan öğrencilerin aynı dönem içerisinde (EEE 3001/4001) Summer Practice I/II dersinin kredisi olan 4 AKTS'yi alabilecek kredisi olması gerekmektedir. (Örneğin maksimum 36 AKTS alabilecek bir öğrencinin bu dönem staj yapabilmesi için 32 AKTS ders seçmiş olması gerekir. Bu sayede 4 AKTS staj dersi eklenebilir.)

Yüz yüze staj yapmayı düşünen öğrencilerin staj süresi boyunca dersi, final ve bütünleme sınavı olmaması gerekmektedir.
Öğrenciler 4 yarıyılını tamamladıktan sonra staj yapabileceklerdir.

Güz Döneminde mezun olmayacak öğrenciler için detaylar aşağıda belirtilmiştir.

Ara dönemde DYS UZEM üzerinden staj yapacak olan öğrenciler için;

- Alınan kararlar doğrultusunda staj süresi 10 iş günü olarak belirlenmiştir.
- Öğrenciler en geç 15.01.2021 tarihine kadar UZEM DYS üzerinden staj yapacaklarını belirten dilekçeyi (imzalı ve taranmış) bölüm araştırma görevlisi Ali Can ERÜST'e (alicanerust@mu.edu.tr) e-mail yolu ile bildirmeleri gerekmektedir.
                                                                         (Dilekçe Örneği için tıklayınız....)

Ara Dönemde Yüz Yüze staj yapacak öğrenciler için;

- Alınan kararlar doğrultusunda staj süresi 10 iş günü olarak belirlenmiştir.
- En geç 15.01.2021 tarihine kadar Yüz Yüze staj yapacaklarını belirten dilekçe (imzalı ve taranmış) ve bölüm sayfasında bulunan gerekli evrakları (Firma Onay formu, SGK dökümü (E-devletten alınabilir) bölüm araştırma görevlisi Ali Can ERÜST'e (alicanerust@mu.edu.tr) e-mail yolu ile bildirmeleri gerekmektedir.
                                                                    (Dilekçe Örneği için tıklayınız....)
- Yüz yüze staj yapacak öğrencilerin stajları Final/Bütünleme Sınavları Sonrası ile  19.02.2021 tarihleri arasında tamamlanmalıdır. Staj raporu ve Staj Sicil Fişi  en geç 19.02.2021 tarihine kadar elektronik olarak alicanerust@mu.edu.tr e-mail adresine yollanacaktır. Herhangi bir copy/paste olayına kesinlikle müsamaha gösterilmeyecektir.

Son Güncelleme Tarihi : 28.01.2021 14:21 Okunma Sayısı : 1384