Yüz Yüze Stajını Tamamlayan Öğrencilerin Dikkatine

2019-2020 yaz döneminde yüz yüze staj yapan öğrencilerin dikkatine;

Firma tarıfından onaynlı/imzalı Staj defterleri ve staj sicil fişlerinin e-mail yoluyla
 gönderilmesine karar verilmiştir. Staj defterleri ve staj sicil fişlerinizi e-mail yoluyla gönderebileceğiniz en son tarih 9 Ekim 2020 saat 17.30 olarak belirlenmiş olup bu tarihten sonra gönderilen staj defterleri ve staj sicil fişleri kabul edilmeyecek ve değerlendirmeye alınmayacaktır.

Staj defterleri ve staj sicil fişlerinizi alicanerust@mu.edu.tr mail adresine konu kısmında Ad-Soyad-Öğrenci Numarası bilgilerinizi yazarak gönderiniz.

Staj defterleri ve staj sicil fişlerinizi ayrı ayrı tarayıp (okunur olmasına dikkat edilerek) ayrı iki PDF dosyası haline getirerek tek bir RAR dosyası içinde göndermeniz gerekmektedir. Bahsedilen PDF dosyalarını Ad-Soyad-Öğrenci Numarası-Dosya Detayı bilgilerinizi vererek isimlendiriniz. Aynı şekilde bu pdf dosyalarını sıkıştırarak hazırlayacağınız RAR dosyasını da isimlendirirken Ad-Soyad-Öğrenci Numarası bilgilerinizi yazmayı unutmayınız.

PDF dosyaları için örnek isimlendirme;

Ad-Soyad-Öğrenci Numarası - Staj Sicil Fişi

Ad-Soyad-Öğrenci Numarası - Staj Defteri

RAR dosyası için örnek isimlendirme;​​​​​​​

Ad-Soyad-Öğrenci Numarası