Engineering Design / Graduation Project Presentations

2021-2022 Bahar dönemi Engineering Design ve Graduation Project derslerinin sunumları hakkında alınan kararlar;

1-) Yüz yüze sunum şeklinde üç paralel oturumda gerçekleştirilecektir.
2-) Her öğrenci için sunum süresi 7 dakika soru cevap kısmı 3 dakika olacak şekilde planlama yapılacaktır. Sunum süresi de değerlendirme kriterlerine dahil edilecektir. Sürenin geçilmemesi önemlidir.
3-) Tez raporlarının ve sunumların jüri üyelerine teslimi sunum tarihinden önce tamamlanmış olmalıdır.
4-) Jüriler, danışman dahil olmak üzere üç kişiden oluşturulacaktır.
5-) Engineering Design & Graduation Project derslerinin sunumlari: 9-10 Haziran’da olacaktir.
6-) 7 Haziran Tez raporlari ve Sunumlari teslim etmek icin son gündür.
7-) Öğrenciler raporlarını ve sunumlarını ilgili danışman öğretim elemanına DYS üzerinden iletecektir.
8-) Protatip üretimi bulunan öğrenciler hazırlamış oldukları sunum içerisinde protatipe ait videosunu paylaşabilir.

Son Güncelleme Tarihi : 29.04.2022 16:25 Okunma Sayısı : 828