MSKÜ’de Uluslararası SEST 2023 Konferansı

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde 6. Uluslararası Akıllı Enerji Sistemleri ve Teknolojileri Konferansı (SEST 2023) düzenlendi. MSKÜ Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Akın Taşcıkaraoğlu’nun komite başkanı olduğu konferansın açılış konuşmalarını dünyanın en büyük üniversitelerinden araştırmacılar yaptı.
 
SEST 2023’ün teknik sponsorluğunu ise dünyanın en büyük teknik topluluğu IEEE üstlendi. Dünyanın dört bir yanında hükümetler optimum enerji kullanımı ve tedariği, yenilenebilir enerji sistemleri, elektrikli araçlar gibi heterojen teknolojilerin entegrasyonunu kolaylaştırmak için akıllı enerji sistemlerine ve teknolojilerine (SEST) yoğun yatırım yapıyor. SEST Konferansı ise farklı bileşenlerin tasarımına ve bunların şebekeye entegrasyonuna yönelik gelişmiş yöntem ve uygulamalara odaklanarak; akıllı enerji sistemi tasarımı ve işletiminin çeşitli mühendislik zorluklarını tartışma fırsatı sundu.

SEST 2023 Konferasından geriye kalanlar üniversitemiz sosyal medya kanallarından paylaşılmış olup izlemek için tıklayınız...

Son Güncelleme Tarihi : 29.09.2023 18:13 Okunma Sayısı : 342

Son Duyurular