UZEM ve Yüz Yüze Stajların Değerlendirmesi Hakkında

Yüz Yüze Stajını tamamlayan öğrenciler aşağıdaki maddeler ile dosyasını 13-20 Eylül (13-20/09/2021) arasında e mail ile bölüm Araştırma Görevlisi Ali Can Erüst'e (alicanerust@mu.edu.tr) iletmelidir.

- Stajını tamamlayan öğrenciler staj defterlerini (her sayfası şirket tarafından imzalanmış), staj sicil fişlerini ve staj videolarını .zip dosya formatında iletmelidir.
- Staj videoları en fazla 5 dk olacak şekilde hazırlanmalıdır. Staj video içerisinde .pptx sunumları kullanılmalıdır. Hazırlanan videoların youtube linkini .zip dosyası içerisinde içerisinde iletmelidirler.

UZEM Stajını tamamlayan öğrenciler dosyalarını en son 20/09/2021 tarihine kadar DYS sistemine yüklemelidir. Dosya detayları aşağıdaki maddelerde verilmektedir.

- Uzaktan stajını tamamlayan öğrenciler en fazla 20 - 30 sayfa olacak şekilde dosyasını sisteme yüklemelidir.
- Hazırladıkları staj raporu için %40 intihal oranı geçerlidir. İntihal raporlarını DYS'ye yükleyecekleri dosyanın içerisinde iletmelidirler.
- Staj sonunda en fazla 5 dk olacak şekilde staj videosunu hazırlamalıdır. Staj video içerisinde .pptx sunumları kullanılmalıdır. Hazırlanan videoların youtube linkini dosya içerisinde içerisinde iletmelidirler.


Sorularınızı staj komisyon başkanı Doç Dr. Mahmut TENRUH ve/veya Arş. Gör. Ali Can Erüst'e e-mail ile iletebilirsiniz.

Son Güncelleme Tarihi : 18.08.2021 11:45 Okunma Sayısı : 1426

Son Duyurular